Menu Sluiten

Prijzen Grohe Sense

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

More info

tags: Badkamer Designtrends – Complete Badkameroplossingen – Douchesystemen – Grohe Sense – Grohe Sense Systeem Kopen – 

Wenst u meer info over prijzen grohe sense kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Prijzen Grohe Sense

Huisautomatisering Prijzen Grohe Sense: De Ultieme Waterbeveiliging voor Jouw Huis

Grohe is een bekend merk in de wereld van badkamers en sanitair, maar wist je dat ze ook slimme huisautomatiseringssystemen aanbieden? Een van hun innovatieve producten is de Grohe Sense, een waterveiligheidssysteem dat jouw huis beschermt tegen waterschade. In dit artikel zullen we het hebben over de prijzen van Grohe Sense en waarom het een essentiële investering is voor elk huis.

Wat is Grohe Sense?

Grohe Sense is een slimme watersensor die op elk moment eventuele lekkages of overstromingen in jouw huis detecteert. Het systeem bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een sensor, een waterregelaar en een bijbehorende app. De sensor wordt geplaatst op een strategische plek, zoals onder de wasmachine, bij de vaatwasser of in de kelder, waar de kans op waterschade het grootst is. Zodra de sensor water detecteert, stuurt het een signaal naar de waterregelaar, die automatisch het water afsluit om verdere schade te voorkomen. De app stuurt vervolgens een melding naar jouw smartphone, zodat je meteen op de hoogte bent van de situatie.

Wat zijn de prijzen van Grohe Sense?

Grohe Sense is verkrijgbaar in verschillende pakketten, afhankelijk van de grootte van jouw huis en de apparaten die je wilt beveiligen. Het basispakket begint bij €199 en bevat een sensor en een waterregelaar. Dit pakket is geschikt voor kleinere woningen of appartementen. Voor grotere huizen is er het uitgebreide pakket van €349, met twee sensoren en een waterregelaar. Hiermee kun je meerdere ruimtes of verdiepingen beveiligen tegen waterschade.

Naast de basispakketten biedt Grohe ook extra opties aan, zoals een draadloze connector die de waterregelaar verbindt met jouw wifi-netwerk (€79) en een verlengkabel voor de sensor (€19). Ook is het mogelijk om extra sensoren aan te schaffen (€59 per stuk), zodat je nog meer plekken in huis kunt beveiligen.

Waarom is Grohe Sense een slimme investering?

Jaarlijks wordt er in Nederland alleen al meer dan 130 miljoen euro aan waterschade uitgekeerd door verzekeraars. Dit kan variëren van kleine lekkages tot grote overstromingen die het gevolg zijn van bijvoorbeeld een gesprongen waterleiding. Deze situaties kunnen niet alleen financiële gevolgen hebben, maar ook zorgen voor veel ongemak en stress. Met Grohe Sense hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Het systeem zorgt ervoor dat eventuele lekkages of overstromingen snel worden gedetecteerd en voorkomt verdere schade aan jouw huis.

Daarnaast biedt Grohe Sense ook veel gemak en gemoedsrust. Met de app kun je altijd en overal de status van jouw watersysteem controleren en eventueel handmatig het water afsluiten als dat nodig is. Ook kun je via de app een overzicht krijgen van jouw waterverbruik en eventuele waarschuwingen uitschakelen wanneer het bijvoorbeeld gaat om een kleinere lekkage.

Grohe Sense: de ultieme waterbeveiliging voor jouw huis

Water kan een onvoorspelbaar en potentieel gevaarlijk element zijn in ons dagelijks leven. Daarom is het belangrijk om de juiste maatregelen te nemen om jouw huis en bezittingen te beschermen tegen waterschade. Met Grohe Sense ben je verzekerd van een betrouwbaar en slim waterbeveiligingssysteem. Met de verschillende pakketten en opties kun je het systeem aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Dus als je op zoek bent naar gemoedsrust en gemak, investeer dan in Grohe Sense en zorg voor een volledige waterbeveiliging voor jouw huis.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Prijzen grohe sense

!–StopPubText–>.